Skip to main content

Få Toner af Guld til at spille til dit arrangement

Kontakt os på +45 51 31 90 18

Underholdning og-/eller dans til den private fest

I samråd med kunden sammensætter vi 15-45 minutters program, som leveres til festen. Særlige repertoireønsker vil oftest kunne imødekommes.  Vi spiller også gerne op til dans efter middagen. Dette sker til dansevenlig musik fra primært 1930-1960.  

A cappella-indslag

Hvis du ”bare” er interesseret i et kort indslag på 1-5 sange, kommer Helle alene og synger uden akkompagnement, som hun har lang erfaring med. De færreste sangere formår at bære en a cappella-optræden, men med Helles gehør, kraft, sikkerhed og går det rent ind. Med tæft for programsammensætning vil der være noget for enhver generation, uanset om der er tale om konfirmation, bryllup, sølv-, guld-, diamantbryllup eller rund fødselsdag.

Helle og Dynes:

fra 4.999 kr.

Helle solo:
fra 2.499 kr.

Eva Nielsen

“Hej Helle og Dynes. Stor tak, for en fantastisk flot kavalkade af sange, på min fødselsdag, især en gik rent ind,) og ikke kun hos mig.”

Louise Bendtsen

“Takker 1000 gange for den smukke optræden i anledningen af min Bedstefars 85 års fødselsdag i Esbjerg d. 10 januar. Helle levede op til alle forventninger og mere til, endvidere var der en nem kommunikation mht. at få de praktiske ting på plads. Jeg kan varmt anbefale Toner af Guld.”

Anette Sørensen

“Tusind tak for en uforglemmelig oplevelse da I sang og spillede tilmine forældres guldbryllup. Det var fantastisk og var med til at gøre festen til en dejlig og uforglemmelig dag. Jeg kan bestemt anbefale Jeres fantastiske underholdning til alle former for fester/arrangementer.”

Anne Hvass 8850 Bjerringbro d. 13. april 2015

“Super optræden med sange tilpasset til diamantbrudeparrets årgang. Fantastisk stemme. Alle gæster var imponeret af Helles sang uden musikledsagelse. En rigtig god oplevelse for alle. Kan kun anbefales.”

Karla Petersen

“Toner af guld levede fuldstændig op til vore forventninger. Vi kan varmt anbefale dem. Jeg ved ikke hvor mange stjerner, der er toppen, men det var toppen. Tak for det.”

Susanne Schroll d. 9. marts 2016

“Helle sang et lokale op med ca. 70 mennesker uden mikrofon og uden musikledsagelse – en sublim aften.”