Skip to main content

Få Toner af Guld til at spille til dit arrangement

Kontakt os på +45 51 31 90 18

Begravelsessolo

Hvad kan være smukkere på et menneskes sidste rejse end en personlig sang – udført med indlevelse, kraft og renhed? Helle har gennem årene ”fulgt” mange mennesker på deres sidste rejse med en solo i kirken – nøje udvalgt af de efterladte på baggrund af afdødes ønske, musiksmag og personlighed.

Desværre er det menneske, der skal begraves ikke altid en 90-årig med et langt og lykkeligt liv bag sig. Helle har også varetaget solistopgaver ved begravelser af børn, unge forældre samt mennesker, der selv har valgt at afslutte livet. Helle mestrer professionelt at levere en smuk og mindeværdig performance, enten bag i kirken eller ved kisten, alt efter de efterladtes ønske.

Priser fra:

Helle vil i de fleste tilfælde kunne synge netop den sang, som I ønsker.

1.999 kr.

Sabina Møller

“Tusind tak Helle , fordi du var med til at gøre min mormors begravelse helt specielt smuk  Du synger fantastisk, og mange i kirken var meget berørte af din smukke stemme i kirken. 
I får mine varmeste anbefalinger.”

Jesper Søndergaard

“Kære Helle Skovkjær – Du gjorde virkelig en forskel på vores afsked med min kære hustru. Tak for et par fantastiske solosange som du formåede at fortolke på din helt egen måde, og på den måde vi havde ønsket. Vi kunne ikke ønske os en bedre måde at sige det sidste farvel. Tak for det ♥”

Hanne Mortensen

“D.5/10 sang Helle – a cappella – en meget smuk fortolkning af Josh Grobans sang “Where you are” til min mors begravelse i Kristrup Kirke. Helle kendte umiddelbart ikke sangen da jeg skrev til hende. Under udførelsen kunne jeg ikke høre at sangen var lært på kort tid. Helle er en meget dygtig solist, som jeg varmt kan anbefale. Hun synger altid med hele sit hjerte.”